Primul pas spre înființarea unei baze sportive în comună

După întâlnirea avută cu d-l Dorin Codreanu, primar al comunei Bălăbănești, am primit asigurări că terenul unde a fost stația de asfaltare va deveni noua baza sportivă a comunei. Vom putea practica vara oină și fotbal iar pe durata anotimpului rece patinaj dacă vremea ne va permite. Sperăm ca în urma demersurilor autorităților comunale, Consiliul Județean Galați v-a acorda aviz favorabil trecerii terenului respectiv în propritatea Primăriei, pentru a putea fi transformat într-o bază sportivă.

Pe această cale dorim să mulțumim d-l Nicolae Dobre, Președintele al Federației Române de Oină, pentru sprijinul și susținerea acordată. Cităm din mesajul transmis de domnia sa:

„ … Am intrat din întâmplare pe pagina de internet realizată pentru comuna Bălăbănești, pe care o administrați si am constatat cu bucurie ca faceți promovare și pentru sportul nostru național-oina, fapt pentru care vă mulțumim.

Având în vedere faptul că, așa cum am observat, sunteți interesat de promovarea a tot ceea ce este românesc, aș vrea să vă întreb dacă sunteți interesat de înființarea unei echipe de oină în această localitate? În cazul unui răspuns afirmativ să știți că aveți tot sprijinul nostru (documente, materiale sportive , personal tehnic etc) ….”

În acest sens anunțăm pe toți cei din comună și împrejurimi, dornici de mișcare, să ne contacteze, indiferent de vârsta, pentru a ne putea întâlni în săptămânile ce urmează.

Vă mulțumim anticipat,
echipa xpressbalabanesti

0 Responses to “Primul pas spre înființarea unei baze sportive în comună”



  1. Leave a Comment

Leave a comment




Acces brosura de prezentare monografie

Meteo Bălăbănești

Vă dorim o zi plăcută
January 2011
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31