Râs cu plâns, balegă de mânz!

Mileniul III, Deceniul II,  an 2011, România 
Ecuația bucuriei: Bici(r)cleta pro-misă este direct proporțională cu șomajul de recesiune! În relație, datorită valorii neglijabile,  s-a ignorat coeficientul Ro ce exprimă alocația de stat, dar s-a luat în calcul riscul determinat de „valoarea de piață” a coeficientul exponențial F.M.I., risc ce ar putea amâna achiziția totală a bunului până la Paștele Cailor! 

Drept urmare achiziția bici(r)cletei se poate exprima simplificat cu ajutorul următoarei formule: Bi+Ci(r)+Cle + Ta = F.M.I*(Șo+Maj).

Se poate observa clar că, în cazul unei valori semnificative a coficientului F.M.I., nu vom mai încăleca pe bicicletă ci ne vom plimba prin sat cu cercul(circle = cerc, traducere dicționar tehnic englez-român)! Ce mai contează?! … F.M.I. se declară mulțumit de reducerea cheltuielilor bugetare efectuată de guvernul Boc!

Interpretare grafică: xpressbalabanesti

2 Responses to “Râs cu plâns, balegă de mânz!”


  1. 1 soiuz 14 April 19, 2011 at 7:58 am

    cei din primarie acum dau ajutoarele care vin de la guvern cum vor si in functie de interes cei din bursucanii sunt pe primul plan asa ca orii pesedistii sau pedelistii de fapt sunt aceeasi dracii

  2. 2 soiuz 14 April 28, 2011 at 7:38 pm

    pai platim taxe ca sa pasca primaria oile pe imasul vacilor ,sa primeasca ajutoare dar sa nu le dea la cei aflati in somaj .platim pentru ca ne obliga statul dar noi nu primim nimic in schimb a b da cate un kilogram de zahar si afise impartite cu stoicism de ceii din primarie sa-i mai votam odata ca prima data.si acum sunt la mare inaltime odraslele comuneii care trebuie sa preia fraile comunei .


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Acces brosura de prezentare monografie

Meteo Bălăbănești

Vă dorim o zi plăcută
April 2011
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

%d bloggers like this: