Scor de rugbi, 16 – 0

Anul trecut, în confruntările oficiale dintre echipa postului de Poliție Bălăbănești și C.S. Negustorii Cinstiți s-au impus categoric „negustorii”.  Oaspeții, în mare formă de ani buni, au câștigat pe terenul gazdelor cu scorul de 16 – 0. Caz unic în istoria acestui sport național – nici un marcator de la echipa câștigătoare nu a fost trecut pe foaia de arbitraj întocmită de „specialiștii” gazdelor, aruncând astfel statisticile județene în aer. În amicale nu s-a ținut scorul deoarece „paznicii de noapte”, ignorând cererile publicului, au patrulat doar când au fost avertizați de sirena instalată pe unicul bloc din comună . În acest an negustorii își propun să se impună prin „muncă și talent” la un scor mai relevant pentru a-și îmbogăți palmaresul și întări prestigiul. Le dorim, multă inspirație. Să nu iertați nimic, băieți!  

Iată cum s-au desfășurat ostilitățile (sursă „Adevărul de seară” – Galați):

Poliţia din România! Într-o comună din Galaţi, într-un an de zile nu a fost rezolvat niciun dosar penal

În timp ce majoritatea poliţiştilor îşi face datoria cu reale eforturi pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu în condiţiile lipsurilor de tot felul şi a reducerilor salariale, alţii, pur şi simplu se prezintă la locul de muncă doar pentru a avea de unde să plece acasă.

O astfel de situaţie este întâlnită în comuna Bălăbăneşti. Agenţii de la respectivul post de poliţie au înregistrat remarcabila performanţă de a nu rezolva vreun dosar penal pe parcursul anului 2010.

Dintre cele 16 dosare pe care le-au avut în lucru anul trecut , agenţii de poliţie din Bălăbăneşti nu au reuşit să rezolve nici măcar unul singur. Aşadar autorii necunoscuţi ai furturilor, omorurilor şi violurilor comise în zonă, pentru care au fost întocmite dosare penale, se bucură de maximum de libertate. Cele 16 dosare au fost trecute în categoria „A.N.” (autor necunoscut).

„Urmează să se efectueze evaluări profesionale ale agenţilor de poliţie de la Bălăbăneşti pentru a se vedea care este motivul pentru care s-a ajuns în această situaţie de a nu rezolva niciun dosar penal”, spune Daniel Lefter, şeful Inspectoratului de Poliţie Galaţi.

Sursa: „Adevărul de seară” Galați, citește articolul întreg din 24.01.2011 la adresa de mai jos.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Politia-RomaniaIntr-o-Galati-intr-un-rezolvat_0_414558644.html

1 Response to “Scor de rugbi, 16 – 0”


  1. 1 ateul March 21, 2011 at 4:52 pm

    poate asa este dar si datorita faptului ca este subordonata primariei


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Acces brosura de prezentare monografie

Meteo Bălăbănești

Vă dorim o zi plăcută
March 2011
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

%d bloggers like this: