De la un proiect, la altul

Stimaţi cititori,

Vă anunţăm că lucrarea Bălăbăneşti un sat de răzăşi a fost tipărită. Se poate procura de la Primărie sau de la autorii lucrării profesor Pământ Nicolae, respectiv inginer Florin Munteanu. Cartea se oferă gratuit în limita exemplarelor disponibile. Cei care doresc să participe la dezvoltarea şi implementarea următorului proiect, construcţia unei mori de vânt după tiparul uneia asemănătoare celor ce au existat în sat, pot dona o sumă de bani în funcţie de posibilităţile fiecăruia. La sfârşitul acestei acţiuni vă vom ţine la curent cu toate detaliile privitoare la suma adunată şi etapele realizării acestui proiect. Vom publica, cu acordul donatorilor, numele şi suma donată pentru a da dovadă de o transparenţă totală.

Dacă fiecare cititor ar achita un minim de 40 de lei, după calculele noastre, am putea împreună cu autorităţile locale, iniţia construcţia acestui obiectiv simbolic pentru comuna noastră.

Vă mulţumim,

Cu respect şi consideraţie,

echipa xpressbălăbăneşti

Exerciţiu de imaginaţie! Stimaţi fii ai satului…. atunci când, venind la părinţi, sus pe deal la intrarea în sat, veţi vedea paletele morii, scrutând Valea Recii, veţi spune mulţumiţi – Am ajuns acasă!

Stimaţi călători…. dacă vreodată veţi merge pe drumul ce leagă târgul Galaţiului de cel al Bârladului, şi veţi observa ciudaţenia din vârful dealului ce vă încântă privirea, în calitate de contribuitor, ar fi plăcut să le împărtăşiţi nepoţilor şi copiilor taina morii din deal – A fost pusă acolo de NOI, pentru VOI şi CEILALŢI ce vor veni!

1 Response to “De la un proiect, la altul”


  1. 1 Lori January 10, 2011 at 1:53 am

    Aş dori să doneze CDN 100 dolari ca un cadou de comunitate de la King’s Cove, Newfoundland, Canada.
    please excuse my translation!
    Vă rugăm să scuză traducere meu!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Acces brosura de prezentare monografie

Meteo Bălăbănești

Vă dorim o zi plăcută
January 2011
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

%d bloggers like this: