„Ar mai fi nevoie” de un microbuz școlar la Bălăbănești!

Doar trei microbuze pentru şcoli

La trei luni de la începerea anului şcolar, Ministerul Educaţiei trimite instituţiilor de învăţământ microbuzele pentru transportul elevilor.

În judeţul Galaţi, doar şcolarii de la trei instituţii de învăţământ vor beneficia de noile microbuze. Este vorba despre elevii de la fosta Şcoală Nr. 9 din Tecuci, transferaţi, după desfiinţarea instituţiei, la două şcoli din localitate, despre cei de la Bălăşeşti şi de la Ghidigeni.

Microbuzul cu care au fost transportaţi până acum elevii din cartierul mărginaş al Tecuciului se va întoarce la Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi şi i-ar putea transporta pe elevii de la blocurile ANL din Dimitrie Cantemir.

„În total, în întreaga ţară se distribuie 170 de microbuze. La Galaţi ajung trei maşini, iar ministerul alocă şi banii necesari înmatriculării lor”, spus inspectorul şcolar general Doru Resmeriţă, precizându-ne că ar mai fi nevoie de câte o maşină a şcolarului la Bălăbăneşti şi la Măstăcani.

Maşinile vor ajunge în teritoriu în următoarele zile şi, după toate probabilităţile, vor fi date în folosinţă din ianuarie 2011.

Vestea cea mai bună este că microbuzele nu vor rămâne pe dreapta, deoarece, în ciuda faptului că posturile în sistem sunt blocate, Inspectoratul Şcolar Judeţean a găsit locuri libere pentru şoferii care să-i transporte pe elevi.

Autor: Cristina S. Carp / 16 decembrie 2010 / Viața Liberă Galați

Notă. „Ar mai fi nevoie”, d-le inspector, și de reparații la Școala „Gheorghe și Maria Tașcă”, de o sală sau un  teren de sport la Bălăbănești (nu se pot face orele de sport pe stradă), de mobilier pentru bibliotecile școlare din Lungești și Bursucani, de modernizarea terenului de sport de la școala „Dumitru I. Ghimuș” din Lungești că-și rup elevii picioarele etc.   

Vă mulțumim și vă așteptăm în comună – cu soluții!

echipa xpressbalabanesti

1 Response to “„Ar mai fi nevoie” de un microbuz școlar la Bălăbănești!”


  1. 1 nelutiu December 16, 2010 at 8:25 pm

    Aceste programe populiste, se vor duce asa ca merele daca nu veti avea toate argumentele, iar politicianimul din scoli, chiar daca noi am dorit sa dispara, ….va inflori. Halal cultura!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Acces brosura de prezentare monografie

Meteo Bălăbănești

Vă dorim o zi plăcută
December 2010
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

%d bloggers like this: