Monografia încotro?

Ei bine a ajuns la tipografie. Și s-ar părea ca va ajunge cât de curând și în mâinele cititorului. Din păcate nu am reușit să o tipărim până pe data de 5 decembrie întrucât a trebuit să schimbăm tipografia iar o parte din materialele care inițial am planificat să le introducem în lucrare au sosit mult mai târziu decât am prevăzut.

Ce cuprinde ?!

În primul rând date, foarte multe informații legate de cadrul natural, istorie, economie, servicii, școală, sat, personalități cu adânci rădăcini în comună etc.

Apoi, povești și mult adevăr. Am încercat să fim cât mai obiectivi și să înșirăm lucrurile așa cum s-au petrecut – cu bune și rele, cu realizări și eșecuri, cu conștiința împăcată că nu am omis pe nimeni și nimic cu bună știință. Cu siguranță nu putem vorbi de o lucrare perfectă, nici măcar completă – căci s-au petrecut multe la Bălăbănești în atâta amar de vreme – însă, considerăm că sutele, dacă nu chiar miile de ore de cercetări s-au transpus într-o lucrare educativă, care face cinste comunei.

Pe această cale, noi – autorii, am dori să aducem mulțumiri următoarelor persoane și organizații care ne-au susținut și întins o mână de ajutor: cercetător Dr. Daniela Gîfu, poetului Ion Zimbru, Primăriei Bălăbănești, „graficianului” Dan Balaban, poetei Scurtu Tatiana, colaboratoarei Munteanu Anca etc și nu în ultimul rând d-lui Dan Oancea – „pastorul și sufletul” tipografiei „Tipomax” și tuturor, celor care ne-au transmis date și imagini.

Vă mulțumim tuturor pentru ajutor și înțelegere.

Cu adâncă considerație,

Autorii

0 Responses to “Monografia încotro?”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Acces brosura de prezentare monografie

Meteo Bălăbănești

Vă dorim o zi plăcută
December 2010
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

%d bloggers like this: