Un Neculai pe nume Zburlea de la PSD își bate joc de munca acestor puștani

Neculai Zburlea este un pesedist din Galați care și-a găsit serviciu la stat, pentru că la cât de competent este nu îl angaja nici dracu în mediul privat. O perioadă de timp Neculai Zburlea a fost director la Casa de Pensii, pe un salariu de 40 de milioane de lei. Acum, același Neculai Zburlea este un fel de șef al lui Eduard Grosu, care la rîndul lui este director la fostul SADP (Serviciul Administrarea Domeniului Public), transformat luna trecută în SC Gospodărire Urbană S.A.

În calitate de mare șmecher peste fostul SADP, printre multe altele, Neculai răspunde și de patinoar. Altfel spus, Zburlea este un fel de manager fără studii care decide cine și cînd intră pe gheață, cum și la ce ore se antrenează sportivii, cum și către cine sînt date spre închiriere spațiile comerciale din incinta patinoarului.

Viziunea managerială de excepție a lui Neculai lovește însă de aproape două săptămîni în munca unor puștani de 10-11 ani, înnebuniți după hochei. Este vorba despre cei 40 de copii de la Gladiators Dunărea Galați, care nu se mai pot antrena pe gheață, pentru că așa vrea Neculai Zburlea. Pînă în data de 4 noiembrie 2010, micii hocheiști aveau antrenament în fiecare seară, de luni pînă vineri, între orele 18.30 și 19.45. De ce așa tîrziu? Pentru că o parte dintre copii sînt din Șivița și nu pot face naveta în timpul zilei pentru a ajunge la patinoar ba pentru că au ore la școală, ba din cauză că nu au mijloc de transport. De trei ani de zile, părinții acestor copii din Șivița scot bani din buzunar pentru a-i aduce în fiecare seară la Galați, pentru a le plăti cantonamentele, ba chiar și pentru a monta cuiere și bănci în vestiar. Și toate astea pentru ce? Pentru ca în noiembrie 2010 să vină un fost numărător de cupoane de pensie pe nume Neculai Zburlea să dea ordin că de luni pînă vineri, între orele 19.00 și 21.00, este program cu publicul.

Liniște, căci Zburlea produce bani!

Argumentul lui Zburlea, așa cum i l-a expus lui Cristi Munteanu, cel care îi antrenează de trei ani de zile pe micii hocheiști, este halucinant de sfidător: “Nu mă interesează antrenamentele voastre. Eu sînt S.A. și trebuie să fac bani. Mulți-puțini, programul cu publicul îmi aduce bani… voi ce produceți?”

La “Program cu publicul” e aproape pustiu în timpul săptămânii Știți ce încasări are Zburlea de la publicul care vine să se dea pe gheață? Sub 2 milioane de lei pe seară. Bani din care cred că nici salariul taxatoarelor de la intrare nu îl acoperă. Dar Zburlea preferă în continuare să îi umilească pe micuții sportiv de la Gladiators Dunărea Galați, să nu le permită să intre pe gheață, căci el are de produs bani, bre. De două săptămîni, puștii se antrenează pe uscat. Urcă și coboară de nebuni scările din patinoar, în timp ce trei cocalari și două proaste sparg semințe pe gheață în cele două ore de program cu publicul, “umplându-l” de bani pe managerul Neculai Zburlea.

Mâine veți vedea ce are de spus Cristi Munteanu, cel care îi antrenează de trei ani de zile pe puști, cam de cînd a decis să se întoarcă din Canada în Galați, pentru a face performanță (de multe ori pe banii lui și pe relațiile lui din străinătate) la copii și juniori, iar acum a ajuns să fie luat la mișto de un Neculai cu carnet de membru de partid.

Categorii: Din Galaţi Textul acesta a fost scris, gândit și conceput ca un pamflet. În consecință vă rugăm să-l consumați ca atare!

Autor: Iulian Grosu

Sursa: Antidotul.ro – 16 noiembrie 2010

Ziarul Antidotul nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica intitulata “Comentarii”.

0 Responses to “Un Neculai pe nume Zburlea de la PSD își bate joc de munca acestor puștani”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Acces brosura de prezentare monografie

Meteo Bălăbănești

Vă dorim o zi plăcută
November 2010
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

%d bloggers like this: