Pe urmele bălăbăneştenilor – profesor de fizică Elena Gh. Balaban

Este născută pe 23 august 1951 în comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa fiind absolventă a Facultăţii de Fizică, Universitea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, specializarea fizică-chimie. Este profesor gradul I la Şcoala „Gheorghe şi Maria Taşcă” din comună cu o vechime de 37 de ani în această unitate de învăţământ. Timp de 25 de ani a fost directoarea şcolii din comună, deţinând totodată şi funcţia de Director al Căminului Cultural Bălăbăneşti. A contribuit decisiv la închegarea colectivului de profesori şi învăţători de la şcolile din Bălăbăneşti, la educarea şi îndrumarea multor generaţii de tineri din comună, fiind membru activ al formaţiilor artistice din localitate. La finalul strălucitei cariere d-na profesoară Elena Balaban este mândră şi mulţumită de faptul că fata domniei sale, Chirilă Alina, îşi exercită cu pasiune meseria de profesor transformând această îndeletnicire în tradiţie familială.

2 Responses to “Pe urmele bălăbăneştenilor – profesor de fizică Elena Gh. Balaban”


  1. 1 Tribuna Basarabiei June 18, 2010 at 9:09 pm

    Istoria asa cum nu o știm. Dezvăluiri din arhiva secreta a RSSM. Un articol cutremurător ce trebuie preluat pentru a fi citit de cat mai multi romani.

    Canibalismul în socialism. Documente din arhiva secreta a RSSM:

    http://www.tribuna-basarabiei.ro/2010/06/istoria-dezvaluita-strict-secret.html

  2. 2 nelutiu June 26, 2010 at 9:40 pm

    Din pacate, asistam la o relatie a societatii de tip nepotism, chiar daca unii ar cosidera in acest fel, doar degenerarea sistemului bugetar actual, povestile cu strict secretul securistilor, daca vor fi demontate, analizate si lasate in bratele unei Justitii impartiale( astazi nedovedita!) istoria se va dovedi mult mai cruda si ticaloasa decat surogatul expus de ei! Aproape sase decenii de minciuna comunista, nu vor fi inlocuite cu o ”gogoasa”! Fiti mai obiectivi, ori nu aveti curajul?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Acces brosura de prezentare monografie

Meteo Bălăbănești

Vă dorim o zi plăcută
June 2010
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

%d bloggers like this: