Rezultatele “referendumului” preşedintelui Băsescu

99% români le plac manelele iar 1% se abţin sau nu le plac această formă elevată de exprimare a trăirilor neamului românesc.

Astfel, după două milenii de supremaţie doina a fost detronată. Eminescu se poate odihni liniştit la marginea mării întrucât a răsărit o nouă stea pe plaiul mioritic – Adi Miracol. Domnul Geoană nu mai contestă rezultatele întrucât îi este teamă de flacăra violet care deja ia terminat cariera.

Mi se pare totuşi că preşedintele are dreptate(deşi scorul este bineînţeles nerealist). Afirm acest lucru deoarece nepotul vărului tatei şi-a angajat manelişti la nuntă, la botez – Costică tot manelişti a împăcat iar de Revelion comunitatea românilor din Ottawa a dănţuit toată noaptea pe ritmurile orientale ale cunoscutului Vali Furtună-Gu(i)ţă&Co. La noi în sat acest curent are acoperire largă vibrând prin Fundătură când cineva uită repetitiv, “din greşeală”, casetofonul la maxim – stresând comunităţile de găini din mahala sau prin curtea vreunuia pasionat de sunete vocale lungi.

Pentru cei care îndrăgesc muzica orientală le recomandăm, la adresa de mai jos, o superbă piesă a interpretului azer Alihan Samedov – “Sen Gelmez Oldun” (Balaban). Balaban este un instrument muzical azer folosit la nunţi sau diverse ceremonii. Un grup tradiţional de muzică din Azerbadjan este compus din doi balabanişti şi un percuţionist.

http://www.youtube.com/watch?v=wujOxo93SjU

0 Responses to “Rezultatele “referendumului” preşedintelui Băsescu”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Acces brosura de prezentare monografie

Meteo Bălăbănești

Vă dorim o zi plăcută
February 2010
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

%d bloggers like this: