Unul dintre cei 471 de deputaţi şi senatori

Deputatul Adrian Solomon, membru PSD, fost viceprimar al oraşului Bârlad:

“Mircea Geoană a câştigat alegerile în România cu 15.000 de voturi în plus. Preşedintele a fost decis de voturile maneliştilor din exterior. Nu cred că oamenii serioşi s-au dus să voteze Traian Băsescu. Nu eu îmi făceam campanie pe Taraf TV, ci pe domnul Traian Băsescu îl cântau Guţă şi maimuţă, pe-acolo, cum se mai chemau ei…”

“Trebuie să luăm o decizie, ca toţi cetăţenii români trăitori în România să voteze la aceste alegeri. Pentru că preşedintele are jurisdicţie numai pe teritoriul naţional. Nu are jurisdicţie în Italia, în America sau nu ştiu unde. Este preşedintele României, nu este preşedintele românilor. Este o diferenţă foarte foarte importantă din punct de vedere juridic.”

“Pentru că nu mi se pare normal ca unii care trăiesc de 20 de ani în alte ţări, şi şi-au decis singuri soarta să trăiască acolo, să decidă pentru noi, cei care trăim cu de-alde Băsescu, Bordureanu, Udrea, Blaga şi toţi hoţii de pe pământul ăsta. Un lucru trebuie să fie clar pentru toată lumea. Naţiunea este definită de teritoriul comun, de limba comună, de economie naţională, de istorie naţională, nu este definită de popor. Preşedintele este al României şi trebuie decis aici în graniţele istorice recunoscute ca atare de comunitatea internaţională. Nu aiurea, prin tot fel de chestiuni.”

Pentru a vă forma o imagine nealterată despre personalitatea şi caracterul deputatului PSD de Bârlad, urmăriţi-i prestaţia la conferinţa de presă din 9 Decembrie 2009 accesând adresa de mai jos:

http://www.b-o.ro/Conferinte_de_presa-301-Conferinta_de_presa_deputat_PSD_Adrian_Solomon_-_9_Decembrie_2009.html

1 Response to “Unul dintre cei 471 de deputaţi şi senatori”


  1. 1 radu December 31, 2009 at 9:12 am

    pentru toti cei care isi imagineaza ca PSD inseamna ceva bun( nu ca PDL ar fi mai stralucit, sau alt partit de altfel), va rog sa va amintiti de revolutia romana unde au fost asasinati 1900 de oameni, si raniti alti 2500. oamenii care au facut lovitura de stat din decembrie 89 ne conduc pe noi acum. ati uitat de mineriadele creat de dragii nostrii conducatori 🙂
    vai de voi ce ati uitat istoria, uite asa condamnati viitorul copiilor nostrii.

    http://www.youtube.com/user/RomaniaAntiPSD


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Acces brosura de prezentare monografie

Meteo Bălăbănești

Vă dorim o zi plăcută
December 2009
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

%d bloggers like this: